Hårprodukter2018-11-27T12:38:01+00:00

Orange flower

Orange flower er en serie til farvet hår, som går ind og beskytter håret mod solens uv stråler og gør at din farve har en længere holdbarhed. Serien består af en shampoo, conditioner, kur og en silky oil.

Levender

Levender er en serie til fint sensibelt hår, som går ind og giver håret volume og opretter hårets naturlige balance. serien består af en shampoo, conditioner og en saltvandsspray.

Green tea

Green tea er en serie mod skæl, den er effektiv til at rense hår og hovedbund for overskydende olie og forhindre bakterie dannelser. serien består af en shampoo, conditioner, deep cleansing antidandruff spray.

Rosemary

Rosemary er en serie mod hårtab, indeholder rosmarin ekstrakt, der effektivt bidrager til at forbedre mikrocirkulationen i hårbunden. serien indeolder shampoo, conditioner og en olie.

Rose elastic

Rose elastic er et produkt til natur eller permanentet krøllet hår, der er beriget med fugtgivende og reparerende nærngsstoffer. Serien indeholder Shampoo, conditioner, volume creme, og en kur.

Grapefruit Straighten

Grapefruit Straighten er til glat hår, der er berigt med værdifuldt vitamin P, vitamin C og opløslige fibre, der hurtigt giver næring til håret og genopretter den naturlige ph balance. Serien inderholder Shampoo, conditioner, soften spray, og en kur.

HD life style (create)

HD life styler er en serie bestående af styling og finish produkter i to farve (hvid og sort) de hvide produkter er en styling serie bestående af krøllecreme, saltvands spray, leave-in cream, balsam spray, styling creme, volume spray, skum, olie dråber.

HD life style (complete)

HD life styler er en serie bestående af styling og finish produkter i to farve (hvid og sort) de sorte produkter er finish produkter, serien består af gelé spary, gelé, mat voks, shine voks, vådlak, shine spray, lak.

Macadamia

Macadamia er en serie bestående af produkter som består af olier fra macadaia nødden. serien består af, en olie på pumpe, en olie på spray, farve shampoo, farve conditioner, eksklusiv kur, leve-in creme, krølle creme, rense skum, føn creme.

ONE Aero Line Wax

Aero Line er en gele og voks, der giver fleksibelt let til medium hold, kan bruges i vådt, tørt, lang eller kort hår

ONE wax

ONE wax sikre den bedste performance, det bedste hold og så har den en frisk parfume. den ineholder ikke parabener.

ONE DUST

ONE dust er en pulvervoks som er let at håndtere for den enkelte pga dens nemme embelage.

Pure & simple

Pure & simple wax er en voks med meget hold, voksen indeholder IKKE parabener, farvestoffer og parfume, produkterne er derudover svane og astama-allergi mærket.

ONELY Leave-in Spray Mask

Must have 10 grunde. 1) Dybdegående pleje til skadet hår, 2) Kontrol over kruset og statisk hår. 3) Varmebeskyttelse 4) Øjeblikkelig let gennemredeligt hår. 5) Super glans 6) Beskyttelse af hårfarven med UVA og UVB filtre. 7) Silke glat og blødt hår. 8) Forebygger spaltede spidser. 9) Tilfører volume og struktur. 10) Velduftende hår.

Shampoo s

Shampoo s er en shampoo for hele familen den er nem at anvende med pumpe system. den er fugtiggivende og kan anvendes på både hår og krop. fås også i rejse størrelse lige til toilettasken.

Tribella

Tribella er en familie shampoo der er mild, skånsom og plejende. Med vitminer som tilfører håret ny næring, kan bruges til daglig vask.

ONE Luminex

Luminex shine får håret til at fremstå glansfuldt og sundt. Skærmer mod ydre påvirkninger, salt og klorvand samt varme fra føntørrer og fladjern.

ONE Spray

Wax Spray wax er en let til medium hold voks spray, der gør det muligt at fremhæve detaljerne i din frisure – selv i fint hår. Kan også bruges i krøller til at fremhæve dem.

ONE Ego Hard Hold Wax

Voksen kan anvendes i tørt hår for kraftig afstivning og i fugtigt hår, for medium afstivning

BioZone Hair Spray 93

Hårspray med ekstra kraftig afstivning

Hair Stuff Root Lift

Root Lift er en spray-mousse der giver ekstra løft ved hårbunden, glans og kraftig hold, uden at gøre håret tungt. Kan bruges til alle hårtyper, men især kort og halvlangt hår.

Hair Stuff Structure foam

Structure foam er en Kraftig afstivende skum, som giver stærkt hold til frisuren hele dagen.

BIO+ Active

BIO+ Active er en serie der er effektivmod skælproblemer, egnet til alle hårtyper. Fåes i en shampoo og en serum.

Book en tid hos Flemmings Frisørsalon

Book din tid her